Vrh strane
Proizvodnja procesne opreme
Kontaktirajte nas
  • Daruvarska 15a, 24000 Subotica
  • 024-568-688
  • office@pro-as.rs
  • Mon - Sat 09:00 - 17:00
Nazad

PRO-AS dug niz godina ostvaruje saradnju sa predzećem DON DON. Pored većih projekata na kojima smo sarađivali, kao što su projektovanje i izrada dela linije za proizvodnju prezle, automatizovana mašina sa sečenje testa, obrtni sto i td., kompanija PRO-AS pruža tehničku podršku kompaniji DON DON. U slučaju nastanka nekog problema u proizvodnji, nastanka nekog kvara, a koji je u oblasti delovanja PRO-AS-a, preduzeće DON DON može računati na našu podršku.

Projektovanje i izrada dela linije za proizvodnju prezle
Deo linja za proizvodnju prezle ima zadatak da od neiskorišćenih vekni hleba napravi sušene mrvice hleba.Deo linija se sastoji od tri uređaja. Prvi u nizu je uređaj koji melje vekne hleba tzv. drobilica. U nju je moguće paralelno ubacivati nekoloko vekni hleba. Na njenom izllazu zdrobljene mrvice hleba ispadaju na transportnu traku visine tri metra i podižu se gore do ulaza u sušaru. Sušara ima zadatak da mrvice hleba koje sadrže određnu količinu vlage u sebi isuši. Nakon toga ide u mašin za mlevenje.

Izrada automatizovane mašine za deljenje mekog testa
Uređaj se sastoji od trasportnog dela koji nosi testo i seta noževa koji u određenim vremenskim intervalima vrše deljenje testa. Na izlazu mašine se dobijaju formati testa pogdni za dalju manipulaciju u procesu fromiranja gotovog proizvoda.

Obrtni sto
Obrtni sto je relativno jednostavna konstrukcija koja se sastoji od pogonskog dela, nosećeg dela i obrtnog dela. U ovom slučaju obrtni sto je iskorišen za dobijanje vremena u procesu rada, kako bi operater na liniji mogao manipulisati proizvodima.

Sudopere
Izrada raznih sudopera za industrijske uslove prema zahtevu i uslovima prostora.